Extraliga pokračuje: Lovci znovu hostí soupeře doma

Extraliga pokračuje: Lovci znovu hostí soupeře doma

Druhé střetnutí v řadě čeká na Lovce v domácí hale Chemik, když po skvělém úterním obratu proti Plzni přivítají v nedělním střetnutí celek Zubří.

4. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří
neděle 29. září 17:00

vstupenky online zde

Před dvěma roky jsme se Zubřím bojovali v sérii o 3. místo o bronzové medaile. Stejnou ambici, tj. zapojit se do bojů o mediale, měl náš nedělní soupeř také v sezóně poslední. Tento cíl se mu ale naplnit nepodařilo, když po postupu do play-off nezvládl ani jednu z následných sérií a v konečném pořadí obsadil osmou příčku. Zubří se tak nepodařilo zacelit díru po odchodu jejich nejlepších střelců Mazurka a Mořkovského.

Letošní cíl Valachů je ale znovu se probojovat nejen do play-off, ale postoupit ze čtvrtfinále do bojů o medaile. Tento cíl by měl týmu pomoci splnit také nový trenér, kterým se pro letošní sezónu stal odchovanec klubu a bývalý český reprezentant Ondřej Mika. Ten v poslední sezóně pomáhal Zubří na hřišti, letos se již definitivně přesouvá na trenérskou lavičku. Z týmu mu odešel ještě Matěj Havran, který se přesunul do Maďarska a také Pavel Bajer, který zamířil do Karviné. Zajímavá jména ale najdeme na poli příchodů, když Zubří angažovalo hned tři legionáře a zároveň se zpět do mateřského klubu vracejí zkušení Jakub Hrstka a Petr Šlachta.

Zubří má po třech kolech na svém kontě dva body za domácí výhru nad Frýdkem-Místkem. V úvodním kole podlehl o jedinou branku Novému Veselí a ve středeční dohrávce druhého kola prohrál o dvě branky na palubovce Dukly.

Střetnutí našeho celku se odehraje netradičně v neděli 29. září od 17 hodin. Vsupenky je možné kupovat online do 15:55, poté se online prodej uzavře a s 20% přirážkou se pak budou prodávat přímo na pokladně haly. Znovu pro vás bude připravenou losování o atraktivní ceny v rámci poločasové soutěže a na FB probíhá soutěž o board s vybraným hráčem.

Budeme rádi, pokud nás fanoušci přijdou podpořit v co největším počtu. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Komentáře před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „V zápase proti Zubří musíme potvrdit domácí vítězství proti Plzni. Soupeř má mladý tým s velkým potenciálem. Budeme muset mít disciplínu a být koncentrovaní po celé utkání. Věřím, že si do haly najde cestu hodně fanoušků a pomůžou nám zápas zvládnout.“

Patrik Stach, pivot: „V netradičním nedělním zápase nás na domácí palubovce čeká tým Zubří. Do jejich týmu se vrátili dvě velké opory Kuba Hrstka s Petrem Šlachtou. Dále se Zubři opírá o výkony Lukáše Kiriljuka s Dušanem Palátem. Náš nedělní soupeř má na svém kontě po třech zápasech dva body, ale všechny jejich zápasy byly vyrovnané. My očekáváme těžké utkání plné osobních soubojů a rychlé házené. Věřím ale, že potvrdíme předešlou výhru s Plzní a připíšeme si dva body do ligové tabulky.“

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,