Extraligová sezóna startuje: v sobotním Otvíráku hostíme Duklu Praha!

Extraligová sezóna startuje: v sobotním Otvíráku hostíme Duklu Praha!

Osmý Otvírák extraligové sezóny Lovců je za dveřmi. Podruhé během jeho historie v něm narazíme na soupeře v podobě týmu Dukly Praha.

1. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – HC Dukla Praha
sobota 7. 9. 20:15, zimní stadion

vstupenky do 20:15 online zde 

Dukla přijede do Lovosic s novým koučem v podobě bývalého českého reprezentanta a trenéra národního týmu Dana Kubeše. Ten nahradil u Dukly Michala Tonara. Nejvýraznější změnou v kádru Pražanů je odchod dlouholeté opory brankáře Tomáše Petržali. Mezeru po něm by měl zaplnit Karel Šmíd, který přichází z Talent tým Plzeňského kraje. Oslabení doznala Dukla také na postu spojek, kde ji již nebudou reprezentovat Filip Březina, Jakub Rumian ani Daniel Křístek. Oslabením bude i odchod pivota Jiřího Dokoupila. Posílení doznala Dukla na levém křídle v podobě Jana Blechy, který již v Dukle dříve působil.

Organizační pokyny k Otvíráku včetně informacím k prodeji vstupenek čtěte zde. Nezapomeňte, že každý z vás může nákupem vstupenky podpořit charitativní projekt Otvíráku ve prospěch odchovance Radka Tomana. Bližší info zde.

Utkání začíná na zimním stadionu ve 20:15, od 19 hodin hodin je stadion otevřen pro diváky a těšit se můžete na doprovodný program včetně speciální grafiky a video materiálů. Děkujeme, že nás přijdete podpořit. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO DIVÁKY! ZMĚNA OHLEDNĚ VSTUPŮ A SEKTORŮ!

Diváci se zakoupenou vstupenkou online/na místě/permanentkáři: 

  • pouze vchod od parkoviště se stánky vedle zimního stadionu
  • tribuna na sezení s lavicemi
  • vstup od 19 hodin

Účastníci Házenkářského festivalu: 

  • pouze vchod od haly U Přívozu (vchod od fotbalového stadionu)
  • tribuna na stání bez ohledu na sektor uvedený na vstupence
  • vstup od 18:45 hodin

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „V sobotu nás čeká Otvírák v rámci festivalu na zimním stadionu a my očekáváme, že hned v prvním kole hned padne diváckej rekord pro celou sezónu. Jsem rád, že nám, divákům a hlavně hráčům vedení našeho klubu vůbec umožní takovej zápas zažít.

Nás čeká zápas proti Dukle, která má mladej, ale za mne zajímavě poskládanej tým. Měli jsme možnost si v přípravě proti Dukle zahrát a pak je vidět i v dalších zápasech turnaje. Mladí kluci jsou hladoví po rychlé házené, kterou mají dobře zvládnuto a když se vyvarujou technickým chybám, tak jsou hodně nebezpeční. Já doufám, že se nám podaří soupeře dostat pod tlak a oni tak budou chybovat. Jsem přesvědčen, že jsme na zahájení sezóny dobře připraveni.

Malinko nás limitujou zranění hráčů, ale zároveň máme mladé kluky, kteří už minulou sezónu dokázali, že dokážou porazit každej tým v lize. Náš cíl je jasnej a to po dvouleté pauze zase Otvírák vyhrát. Těším se na velkou diváckou návštěvu a přeji si od obou týmů tu pořádnou reklamu na extraligovou házenou. Po utkání chceme slavit s našimi fanoušky vítězství a první dva body do nové sezóny.“

Jiří Motl, křídlo: „V sobotu na zimním stadionu odehrajeme očekávaný zápas v rámci Otvíráku sezóny proti tradičnímu soupeři Dukly Praha. Tento duel se dá považovat za derby, což přidává na jeho prestiži. Budeme chtít využít domácí prostředí a před početným publikem potvrdit svou sílu na domácí palubovce a po dvou porážkách na Otvíráku zase vyhrát. Tento zápas slibuje napínavou podívanou plnou tvrdých soubojů, rychlých protiútoků a emocí, které k házené neodmyslitelně patří. Fanoušci se mohou těšit na skvělý začátek sezóny, který rozhodně nebude postrádat dramatičnost a vysokou kvalitu hry.“