V neděli přijede na pomoc Radkovi přívěs Nadace ČEZ s oranžovými koly!

V neděli přijede na pomoc Radkovi přívěs Nadace ČEZ s oranžovými koly!

Již dříve jsme vás informovali o tom, že v rámci letošního Supervíkendu (Házenkářský festival + Otvírák) budeme pomáhat odchovanci lovosické házené Radkovi Tomanovi.

Bližší informace o jeho příběhu a o tom, jak můžete i vy pomoci, se dočtete v předchozím článku. Pomoc Radkovi ale večerem na Otvíráku nekončí, byť po skončení extraligového utkání předáme rodině Radka šek s částkou, kterou se podařilo vybrat v rámci tomboly-aukce-ze vstupného-za každý gól. Ale tentokrát to nebude konečná částka, kterou pomůžeme, ale navýšit ji můžeme ještě také v neděli dopoledne!

To totiž do Lovosic přijede přívěs Nadace ČEZ s oranžovými koly a každý, kdo se na tato kola posadí pak může přidat další korunky ve prospěch letošního charitativního projektu.

Jak pomoc prostřednictvím oranžového kola funguje? 

Oranžové kolo  Nadace ČEZ  umožňuje zájemcům z řad veřejnosti, aby vlastním fyzickým úsilím – konkrétně šlapáním na speciálně upravených kolech – přispěli na dobrou věc. Pokud budete mít chuť, přijďte svou energií podpořit Radkovu cestu zpět do plnohodnotného života! Stačí málo! 60 vteřin jízdy na trenažéru zvládne dítě, dospělý i senior. Body, které ujedete, převede nadace ČEZ na peníze a ty pak se pak přidají ke konečné vybrané částce.

Velmi děkujeme všem, kteří za námi v neděli dorazí. Přívěs bude umístěn na parkovišti vedle zimního stadionu. Podpořit Radka svojí jízdou budete moci mezi 9:30 – 14:00!

Kategorie: aktuality Rubriky: ,