V úterní dohrávce přivítáme vicemistra z Plzně

V úterní dohrávce přivítáme vicemistra z Plzně

Třetí kolo Chance extraligy bude dohráno střetnutím mezi našimi Lovci a finalistou posledního ročníku soutěže Talent tým Plzeňského kraje.

3. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – Talent tým Plzeňského kraje
úterý 24. září 17:00

vstupenky online zde

Talent v úvodních kolech stejně jako náš tým trápila zranění některých hráčů. I v důsledku toho Plzeň klopýtla v prvním kole na severu Moravy, když o jedinou branku podlehla ve Frýdku-Místku. Ve druhém kole již v domácím prostředí ale dala na první kolo rázně zapomenout, když nedala šanci soupeři z Jičína. Třetí kolo bude vypovídající pro oba týmy. Lovci i přes oslabení hned o čtveřici zkušených hráčů chtějí v zápase uspět a první střetnutí v domácí hale Chemik dovést do bodového konce. Vizitku soupeře si můžete přečíst zde.

Střetnutí začíná v 17 hodin a my při něm budeme potřebovat každého fanouška. Vstupenky budou v prodeji za zvýhodněnou cenu online až do 15:55, později pak budou dostupné na pokladně haly. Pro všechny fanoušky je připravena poločasová soutěž o atraktivní ceny, bližší informace si můžete přečíst zde.

Děkujeme všem, kteří nás přijdou podpořit. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „V dalším zápase nás čeká soupeř, který určitě myslí i tento rok na úplně nejvyšší příčky. Plzeň prohrála první zápas na hřišti Frýdku, ale hned v dalším zapase ukázala svojí sílu, v když jasně přehrála Jičín. Nám se naopak zápas ve Frýdku vydařil a na to samozřejmě budeme chtít navázat v domácím zápase proti Plzni. V tréninku jsme se zaměřili na věci, které se nám nedařily proti Dukle a po domluvě už jsme viděli zlepšení i v utkání ve Frýdku. Víme, že Plzeň má dobře poskládaný tým, který je schopný hrát velmi trpělivě a bez chyb. My bychom naopak chtěli soupeře dostat pod tlak, aby musel chybovat a tyto chyby bychom pak chtěli využít. Doufám, že si diváci najdou cestu do haly a vytvoří nám skvělou atmosféru, která nás požene k dalšímu dobrému výkonu.“

Martin Říha, spojka: „Mrzí mě, že se do tohoto utkání nezapojím, nicméně se na utkání velmi těším. Musíme si dávat pozor na spolupráci s pivotem, která je pro talent stěžejní a hlavně pohlídat Dana Bláhu, aby si tady na hale neotevřel střelnici. Věřím, že zopakujeme výkon z Frýdku a vše nám sejde, abychom utkání zvládli.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,