Druhý podzimní turnaj házenkářských přípravek

Druhý podzimní turnaj házenkářských přípravek

Lovosice, 28. září 2024

V Lovosické hale Chemik proběhl za účasti všech přihlášených družstev další turnaj přípravek v házené 4+1. Hrálo se ve dvou skupinách po čtyřech týmech.

První skupina: Lovosice A, Loko Louny, HK Baník Most, DHK Most A.

Druhá skupina: Lovosice B, DHK Most B, DHK Most C, Bílina.

Viděli jsme zajímavé a velmi vyrovnané zápasy. Na všech dětech byl opět vidět výkonnostní růst. Trenéři lovců Lovosice byly spokojení s herním projevem malých lovců a lovkyň. Pravdou je, že hráči, kteří na tréninku prokazují slušné míčové dovednosti (chytání míče, střelba a nahrávky) v zápasech tak jistí nejsou. Takže kromě zlepšení všeobecně sportovních výkonů je třeba trénovat i zpracování míče a pohyb bez míče. Problém dělá i těsná osobní obrana.

Pochvalu lovci zaslouží za bojovnost a radost ze hry.

Družstva lovosických lovců hrála v sestavách:

Lovci tmaví: Adam Matys, Jakub Štětka, Tereza Michálková, Vincent Toman, Jakub Volák, Lukáš Fabo, Lukáš Tinka, Ester Berková

Lovci světlí: Tadeáš Wunsch, Mikuláš Velich, Ondřej Joachimsthaler, Lukáš Víšek, Václav Veltruský, Filip Novotný, Václav Boháček, Martin Grygar

Další turnaj se bude hrát v mostecké sportovní hale 20. října 2024. Předpokládáme zhruba stejné sestavy, podle toho jak budou děti moct.

Trenéři: J. Šváb, M. Štětka.

Kategorie: aktuality, přípravka