Evropský pohár po roce znovu v Lovosicích!

Sezóna 2023/2024 přinesla pro Lovosice po dlouhých 13 letech další účast v pohárech EHF. V letošní sezóně klub tým přihlásil znovu a fanoušci se tak mohou těšit na dalšího evropského soupeře.

EHF European Cup 2024/2025

Lovci budou i v letošní sezóně nastupovat v European Cup. Naše účast v soutěži byla finančně podpořena a je možná také díky dotaci ze strany Ústeckého kraje.

European Cup byl svým prvním kolem rozehrán již v září, naši házenkáři byli nasazeni přímo do 2. kola soutěže. Los v sídle EHF ve Vídni jim přisoudil soupeře z Kosova v podobě týmu KH BESA Famgas. Tento celek se v evropských pohárech objevuje pravidelně již od roku 2005!

První střetnutí se odehraje již zítra v naší domácí hale a naší společnou snahou tak bude vybojovat si co nejlepší výchozí pozici do odvetného střetnutí v Pejë. Odvetné utkání hostí náš soupeř příští neděli 27. října od 19 hodin.

Tým s lepším skóre po obou odehraných zápasech postupuje do 3. kola EHF European Cup. Los dalšího kola proběhne v týdnu po odvetných střetnutích a zápasy se hrají 23./24. 11 a 30.11./1.12.

Střetnutí v Lovosicích budou rozhodovat švýcarské rozhodčí Sandra Schaad a Andrea Müller pod dozorem německého delegáta Marcuse Helbiga. Kosovský celek přijede do Lovosic v pátek kolem poledne a do sobotního večerního střetnutí absolvuje v hale Chemik i dvě tréninkové jednotky.

Utkání nebude s ohledem na práva, která drží EHF  a smluvní TV stanice, nikde živě přenášeno a jedinou šancí, jak tento zápas shlédnout, je účast přímo v hale. Vstupenky jsou v prodeji tradičně online za zvýhodněnou cenu zde. Jejich prodej bude ukončen v sobotu v 15:45 a dále pak budou od 16 hodin k dispozici na pokladně haly již za zvýšenou cenu.

Cena vstupného na utkání Poháru EHF:

  • zvýhodněné vstupné pro permanentkáře (již proběhlo)
  • vstupné v online předprodeji/na místě:
    150 Kč / 200 Kč – dospělí, děti 15+
    100 Kč / 130 Kč – senioři, děti 4 – 14,99 let
    zdarma – děti 0 – 3,99 let‘

Přijďte si užít atmosféru evropské soutěže! Těšíme se na všechny naše fanoušky, kteří nás poženou za co nejlepším výsledkem! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!