Z Brna se vracíme bez bodů

Z Brna se vracíme bez bodů

Nevydařené utkání, na které je potřeba velmi rychle zapomenout, mají za sebou lovosičtí házenkáři. Ti nestačili na svého soupeře z Brna.

Dohrávka 5. kola Chance extraligy:

SKKP Handball Brno – Lovci Lovosice
29:27 (14:16)

statistiky k utkání zde

Střetnutí, které je potřeba s ohledem na další herní program týmu hodit velmi rychle za hlavu. Takový byl zápas v Brně, který Lovcům herně vůbec nevyšel. Jeho hlavním ukazatelem byly dvě desítky technických chyb. Bohužel z velké části to byly chyby, které byly nevynucené a velká část z nich navíc zcela ojedinělá v podání našeho týmu. V něm se navíc s výjimkou dvou hráčů v poli nenašel nikdo, kdo by snesl přísnější měřítko týkající se herního výkonu. V bráně jsme tentokrát měli jistotu v podobě Artura Adamíka, z jeho po celé utkání dobrého výkonu ale nedokázali jeho spoluhráči vytěžit prakticky nic.

První poločas byl ještě ve znamení našeho neustálého vedení, které v jednu chvíli narostlo až na rozdíl tří gólů. Výraznější náskok si Lovci nedokázali vytvořit kvůli již zmiňovaným technickým chybám a zbytečné zbrklosti v útočné fázi. Do šaten jsme tak odcházeli jen s dvoubrankovým vedením 16:14.

Druhý poločas byl z naší strany pokračováním nepovedeného výkonu. Dvougólové vedení jsme ztratili hned v samém úvodu a Brno pak záhy získalo vedení v zápase. Jedinkrát jsme si jej dokázali vzít zpět, ale dobrý úsek jsme po oddechovém čase nedokázali potvrdit. Naopak jsme inkasovali tři branky v řadě a zápas jsme v momentálním rozpoložení již neměli šanci zvrátit. Střelecky se dařilo Pavlovi Chotěborskému a Janu Kupovi, ti bohužel ve své snaze zůstali jen osamoceni. V zápase jsme měli vysokou úspěšnost střelby 78% a 17 zásahů brankáře. Ve standardním zápase jsou to čísla, která vedou k vítězství. 21 technických chyb ale oba tyto ukazatele zvrátilo ve prospěch soupeře.

Nezbývá než poděkovat věrným fanouškům, kteří za týmem vážili cestu do Brna a pokusit se napravit nepovedený výkon hned v sobotu, kdy v domácí hale hostíme tým Karviné. Střetnutí začíná v 17 hodin a vstupenky na něj můžete kupovat zde.

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,